top of page

Come and enjoy... The Belgian Ardennes

Logo Vakantiehuis Chardonpré

Chardonpré

Is a modern holliday accommodation located 250m from the river Lesse in het picturesque hamlet of Lesse which is part of the book village of Redu.

Adjacent to Natura 2000 area, this makes a unique location for starting beautiful hiking trails, mountain bike and cycling routes.

You will find a wide range of tourist sights and attractions for young and old in the immediate vicinity.

The house offers accommodation for 12 to 14 people.

There are 6 rooms with 2 box-spring single beds (freestanding or against each other) to give you a wonderful night's sleep. Each of these rooms has its own bathroom with a spacious shower, sink and toilet. 

There is 1 room with bunk beds and a sink. Bed linen, blankets and towels are included in the price.

"Het huisje is gelegen in een bosrijke omgeving, ideaal om te wandelen, te fietsen, van de natuur te genieten weg van alle drukte."
"Het is perfect ingericht voor een familieweekend of week, heel praktisch en proper. Te huur voor een zeer democratische prijs."
 

Falco, juli 2023

via natuurhuisje.be

"Het huis ligt in een zeer mooi deel van de Ardennen en is aan een zeer rustige weg gelegen. Als er een enkele auto per kwartier langs komt dan is het veel. Er zijn diverse mooie wandelingen direct vanaf het huis te maken. Je kan alle kanten op om meer van de Ardennen te ontdekken, of uitstapjes maken naar bijvoorbeeld Luxenburg stad (gelegen op een uur rijafstand)...
 
...Kortom, dit huis is gewoon een hele dikke aanrader!"

Frank, mei 2023

via natuurhuisje.be

"Zeer aangenaam verblijf ! Fijne omgeving en zeer aangename gastheer en mevrouw.
Huis is heel proper en volledig nieuw! Echt een aanrader voor mensen die van de natuur en rust houden."
bottom of page